Placinta aperitiv

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
3 Mar 2012 | 7449 vizualizari
Placinta aperitiv

O placinta delicioasa care ne place foarte mult. Se face foarte repede si este pufoasa si gustoasa.

Ingrediente

  • 400 g foi de placinta
  • 250 g muschi afumat
  • 150 telemea
  • 150 cascaval
  • 400 g ciuperci taiate
  • 100 g masline fara samburi
  • 1 ou
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2-3 linguri ketchup
  • oregano
  • ulei

Mod de preparare

Fiecare foaie de placinta o ungem cu ulei.

Muschiul il taiem cubulete.

Maslinele le taiem felii.

Ceapa verde o maruntim, taind-o oblic.

Jumatate din foi le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem ultima foaie cu ketchup peste care punem muschiul taiat.

Radem telemeaua si cascavalul pe razatoarea cu gauri mari.

Presaram peste branzeturi maslinele taiate apoi ciupercile.

Adaugam ceapa verde apoi punem cealalta jumatate de foi de placinta, neuitand sa le ungem pe fiecare cu ulei.

Batem bine oul si ungem placinta deasupra, presaram putin oregano deasupra.

Cuptorul a fost dinainte incalzit la 160 de grade C

Inainte de a da tava la copt portionam placinta, taind-o patratele cu cutitul.

Dam tava la copt cam 30 de minute pina cand foaia de deasupra devine aramie.

Servita calda, papilele voastre gustative vor fi foarte multumite....

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi

Postat de katty

Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi

Intr-un vas sfaramam branza moale, branza telemea si radem parmezanul sau il punem bucatele mai mari. Adaugam ouale, iaurtul, uleiul si omogenizam. Adaugam grisul si faina de ovaz, omogenizam si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.03.2012, 15:51
wow da
la 03.03.2012, 16:58
mmm,ce placinta minunata
la 03.03.2012, 18:04
la 03.03.2012, 19:47
Oooo Sindy draga ce bine arata
la 03.03.2012, 20:02
Ce bunatate...

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking