Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc
Postat de Bucataras
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc: Taie brânza feta în cuburi. Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...
Citeste continuareaO placinta delicioasa care ne place foarte mult. Se face foarte repede si este pufoasa si gustoasa.
Ingrediente
Mod de preparareFiecare foaie de placinta o ungem cu ulei. Muschiul il taiem cubulete. Maslinele le taiem felii. Ceapa verde o maruntim, taind-o oblic. Jumatate din foi le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt. Ungem ultima foaie cu ketchup peste care punem muschiul taiat. Radem telemeaua si cascavalul pe razatoarea cu gauri mari. Presaram peste branzeturi maslinele taiate apoi ciupercile. Adaugam ceapa verde apoi punem cealalta jumatate de foi de placinta, neuitand sa le ungem pe fiecare cu ulei. Batem bine oul si ungem placinta deasupra, presaram putin oregano deasupra. Cuptorul a fost dinainte incalzit la 160 de grade C Inainte de a da tava la copt portionam placinta, taind-o patratele cu cutitul. Dam tava la copt cam 30 de minute pina cand foaia de deasupra devine aramie. Servita calda, papilele voastre gustative vor fi foarte multumite.... Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Bucataras
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc: Taie brânza feta în cuburi. Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|