Placinta cu branza coapta in dry coker cu sirop de cirese amare

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
8 Iun 2013 | 2952 vizualizari
Placinta cu branza coapta in dry coker cu sirop de cirese amare

N-aveam chef de nimic complicat,asa ca am ales varianta simpla,foi din comert,branza dulce o tigaie si niste sirop de cirese amare...

Ingrediente

  • 1 pachet de foi placinta Bella de 400 g
  • 600 g branza dulce
  • 2 linguri de smantana grasa
  • 150 g zahar
  • 1 pliculet finesse lamaie
  • 100 g stafide
  • 6 oua
  • ulei pt. uns
  • sirop de cirese amare

Mod de preparare

Pregatim umplutura.

Branza amestecata cu 6 oua si zaharul pana se omogenizeaza,se adauga lamaia si stafidele.

Impartim foile de placinta,cca 3-4 foi,le ungem cu ulei pe fiecare in parte,umplem cu branza si formam suluri pe care le asezam in tigaie.Dam la cuptor cca 40-45 min.Scoatem tigaia, placinta o rasturnam pe un platou,taiem bucati din ea si stropim cu sirop de cirese amare...

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza coapta in dry coker cu sirop de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Bavareza cu capsuni

Postat de bettyC

Bavareza cu capsuni

Intr-un cratita se pun capsunele spalate si taiate cubulete impreuna cu zaharul si se fierb cca 5/6 minute. Se da cratita deoparte de pe foc si se mixeaza. Se adauga gelatina preparata...

Citeste continuarea

Desert bezele - reteta simpla

Postat de momo121

Desert bezele - reteta simpla

Albusurile le punem in bolul unui mixer impreuna cu sarea si lasam sa mixeze pana formeaza o spuma, adaugam zaharul putin cate putin pana la terminare si bezeauna noastra a prins volum, mixam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.06.2013, 14:33
buna tare
la 08.06.2013, 14:33
Bunaciune!!
la 08.06.2013, 14:34
bun bun
la 08.06.2013, 14:36
la 08.06.2013, 14:46

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking