Placinta invartita cu branza

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
15 Apr 2011 | 13667 vizualizari
Placinta invartita cu branza

Am vazut placinta lui Kami si am facut si eu repede una!!!!!!!!

Ingrediente

  • un pachet de foi de placinta
  • branza de vaci 500 gr
  • smantana 200 ml
  • telemea de vaca, capra sau oaie 100 gr
  • mac
  • oua 3 bucati
  • gris 1 lingura
  • margarina 100 gr.

Mod de preparare

Se lasa foile la decongelat. Intre timp se prepara umplutura. Branza de vaci se scurge (daca are un pic de zer), se adauga smantana, telemeaua rasa si 2 oua. Dupa ce s-a omogenizat compozitia se presara grisul si se asezoneza de sare daca mai e nevoie. Se ung foile de placinta cu margarina topita. Se suprapun trei foi si se unge cu un strat de umplutura, apoi se ruleaza. Se aseaza rulada intr-o forma rotunda tapetata cu margarina. Se procedeaza la fel si cu restul foilor si umpluturii. Dupa ce ati asezat ruladele, le ungeti cu ou batut, apoi se presara putina sare si mac. Se pune in cuptorul incins in prealabil, si se coace cca. 20 min. la 200 grade.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta invartita cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta invartita cu branza

Postat de Oana

Placinta invartita cu branza

Intr-un castron se zdrobeste branza telemea cu furculita, apoi se amesteca cu branza de vaci, iaurtul, ouale batute, se condimenteaza cu putin piper si nucsoara proaspat rasa. Se gusta de sare,...

Citeste continuarea

Invartita cu branza

Postat de katty

Invartita cu branza

Din ingredientele pentru aluat, mai putin untura, framantam un aluat elastic. Impartim aluatul in 8 parti cat mai egale. Intindem pe rand fiecare parte, apoi o ungem cu untura topita....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2011, 11:50
pap si plec
Arata foarte bine
la 15.04.2011, 11:59
la 15.04.2011, 12:17
la 15.04.2011, 12:22
ti-am facut pofta
la 15.04.2011, 13:27
Vreau o bucata, te rog

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking