Porc cu cus-cus

Postat de Sidy in Porc
27 Mar 2011 | 6040 vizualizari
Porc cu cus-cus

Ingrediente

  • 700 g pulpa de porc
  • 1 punga paste fainoase cus-cus
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 1 rosie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie fileuri cam de 1 cm grosime.
Ceapa. ardeiul si rosia se taie cubulete si se trag in putin ulei.
Adaugam peste ele fileurile de pulpa si o cana cu apa, atat cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba acoperit la foc mic...
In 3 linguri de ulei calim pastele pina isi schimba culoarea.....se rumenesc. Adaugam o cana cu apa sau mai multa pina cand pastele sunt fierte bine. Le asezonam si invartim in ele pina sunt bine facute.
Pe o farfurie punem cus-cus si doua fileuri de carne.

 Le servim cu salata verde sau cu muraturi.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Porc la ceaun sub foc de lemne ( leguma mea preferata )

Postat de Constelatialeu

Porc la ceaun sub foc de lemne ( leguma mea preferata )

Mai intai pregatim toate ingredientele.Taiem ceapa solzisori,ardeiul in bucati mai maricele,rosii mari le decojim,pe cele mici le lasam asa.Spala organele de porc si le taiem bucatele...

Citeste continuarea

Cartofi in straturi cu carne si branza feta

Postat de AnyCostescu

Cartofi in straturi cu carne si branza feta

Cartofii se fierb in coaja si se lasa la racit. Legumele le curatam de coaja sau seminte si le taiem cubulete.Le calim pentru circa 5 mnute, dupa care adaugam carnea tocata si vinul. Dupa ce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.03.2011, 08:42
Primaaaa ! Nu ma dau in vant dupa cus-cus , dar o bucata de friptura pot fura Nu m-a auzit nimeni....Asa-i?
la 27.03.2011, 09:39
saptamina trecuta a mincat si mateiutzul meu prima data cus-cus. si i-a placut mult
la 27.03.2011, 10:22
Eu nu am mancat niciodata.
Bine ca aici la noi..la tzara)) nici nu stiu daca este.
la 27.03.2011, 10:33
E tare bun cus-cusul , dar eu l-am folosit doar la gulasul de vita , ca un mic ingredient , dar ce-ai realizat tu e

asa ca-l trecem la FAVO !
la 27.03.2011, 10:40

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking