Porc cu cus-cus

Postat de Sidy in Porc
27 Mar 2011 | 6018 vizualizari
Porc cu cus-cus

Ingrediente

  • 700 g pulpa de porc
  • 1 punga paste fainoase cus-cus
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 1 rosie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie fileuri cam de 1 cm grosime.
Ceapa. ardeiul si rosia se taie cubulete si se trag in putin ulei.
Adaugam peste ele fileurile de pulpa si o cana cu apa, atat cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba acoperit la foc mic...
In 3 linguri de ulei calim pastele pina isi schimba culoarea.....se rumenesc. Adaugam o cana cu apa sau mai multa pina cand pastele sunt fierte bine. Le asezonam si invartim in ele pina sunt bine facute.
Pe o farfurie punem cus-cus si doua fileuri de carne.

 Le servim cu salata verde sau cu muraturi.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Coaste lipicioase la cuptor

Postat de eumimi

Coaste lipicioase la cuptor

Pregatim amestecul cu bulion, sare, piper, ardei boia si ghimbir cu care vom unge coastele de porc. Le punem in tava si adaugam 1 cana de supa de pui sau de apa. Usturoiul il curatam de coaja...

Citeste continuarea

Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''

Postat de Constelatialeu

Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''

Iata cum se prepara Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o'' Am scos de la congelator ceapa verde si ardeiul rosu. Costita am taiat-o bucatele mici. Am curatat si taiat cartofii in cuburi mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.03.2011, 08:42
Primaaaa ! Nu ma dau in vant dupa cus-cus , dar o bucata de friptura pot fura Nu m-a auzit nimeni....Asa-i?
la 27.03.2011, 09:39
saptamina trecuta a mincat si mateiutzul meu prima data cus-cus. si i-a placut mult
la 27.03.2011, 10:22
Eu nu am mancat niciodata.
Bine ca aici la noi..la tzara)) nici nu stiu daca este.
la 27.03.2011, 10:33
E tare bun cus-cusul , dar eu l-am folosit doar la gulasul de vita , ca un mic ingredient , dar ce-ai realizat tu e

asa ca-l trecem la FAVO !
la 27.03.2011, 10:40

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking