RETETE VIDEO

Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola

Postat de Bucataras

Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola

Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola: Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu...

Citeste continuarea

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

Postat de Bucataras

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

Cum se prepara Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce Începeți prepararea sosului bechamel: Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu. Adăugați făina...

Citeste continuarea

Ouă vopsite natural - Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște

Postat de Bucataras

Ouă vopsite natural -  Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște

Cum sa pregatesti Ouă vopsite natural -  Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște Pentru a prepara ouăle vopsite, începe prin a fierbe ouăle timp de 15-20 de...

Citeste continuarea

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

Postat de Bucataras

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

Iata cum se prepara Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval: Tăiați foaia de aluat de pizza în jumătate și așezați prima jumătate într-o tavă de aragaz tapetată cu...

Citeste continuarea

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

Postat de Bucataras

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

Iata cum se prepara reteta de Conopida cu iaurt grecesc: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-un bol mare sau direct tavă, amestecați buchețelele de...

Citeste continuarea
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

CELE MAI NOI RETETE

Prajitura cu cirese semi amare

Postat de Constelatialeu

Mai intai am scos samburii de la cirese si le-am lasat la scurs,desi nu a fost nevoie ca nu au avut zeama multa. Am separat albusurile de galbenusuri, peste albusuri am pus un praf de sare si...

Citeste continuarea

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

Postat de Bucataras

Cum se prepară Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos: Prepară mai întâi sosul. Amestecă maioneza cu muștar și ketchup până obții o compoziție omogenă...

Citeste continuarea

Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic

Postat de Ksenya

Intr-un  ceaunel   de tuci,sotati ceapa  si usturoiul tocate fin  in uleiul de masline,adaugati paprika amestecati,pasta curry,  adaugati nautul si zeama in care a...

Citeste continuarea

Cremă de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări

Postat de Bucataras

Cum se prepară Crema de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări: Pune brânza, iaurtul, și ardeiul kapia tăiat fâșii într-un blender....

Citeste continuarea

Chec cu lamaie reteta de desert rapid, aromat si delicios

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Chec cu lamaie reteta de desert rapid, aromat si delicios Preincalzirea cuptorului: Preincalzeste cuptorul la 180°C si unge o forma de chec cu unt sau ulei si...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Cardamom - introducere, beneficii si utilizari terapeutice

Postat de bucatarasa

Cardamomul este un condiment foarte apreciat, cunoscut pentru aroma sa intensa si distincta. Este folosit in diverse bucatarii din intreaga lume, in special in cele indiene si orientale....

Citeste continuarea

Top 15 condimente care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta: Beneficii si utilizari

Postat de Retete_gustoase

Condimentele sunt elemente esentiale in orice bucatarie, conferind mancarurilor aroma, culoare si complexitate. Ele pot transforma preparatele obisnuite in capodopere culinare si sunt folosite in...

Citeste continuarea

Beneficii si proprietati ale catinei - Ginsengul romanesc

Postat de Retete_gustoase

Catina (Hippophae rhamnoides), cunoscuta si sub denumirea de „ginsengul romanesc” sau „fructul de aur”, este o planta cu numeroase beneficii si proprietati pentru sanatate....

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking