Prajitura cu aluat faramitat

Postat de tarasmariana in Prajituri
20 Iun 2014 | 3457 vizualizari
Prajitura cu aluat faramitat

Ingrediente

Aluat :

  • 300g de faina
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 4 linguri de cacao
  • 70g de zahar
  • 200g de unt

Umplutura :

  • 500g de branza dulce
  • 150g de zahar
  • 150g de smantana
  • 3 oua
  • 2 linguri de amidon
  • 1 pliculet de zahar vanilat

Mod de preparare

Aluat : 

Se cerne faina intr-un bol si se adauga toate ingredientele pentru aluat. Se adauga untul taiat cubulete, iar cu buricele degetelor lucram acest amestec pana obtinem un bol cu firimituri

 

Umplutura : 

Mixam vanilia, ouale si zaharul pana devin ca o crema. Intr-un bol se razuieste branza, adaugam smantana, amidonul si se amesteca. Se adauga ouale peste branza cate putin pana se omogenizeaza. Tava o tapetam cu hartie de copt si turnam uniform jumatate din cantitatea de faramituri si turnam compozitia de branza si acoperim cu restul de firimituri. Punem tava la cuptor preincalzit la 180 de grade timp de o ora. Dupa aceea lasam sa se raceasca si scoatem prajitura din forma.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu aluat faramitat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura Carpati

Postat de mirela0911

Prajitura Carpati

Foile: Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul, pana se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga pe rand laptele, sarea si uleiul. La final se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si...

Citeste continuarea

Prajitura cu piure de dovleac

Postat de Oana

Prajitura cu piure de dovleac

Separa ouale si mixeaza albusurile spuma cu zaharul, pana obtii o bezea tare Amesteca galbenusurile cu piureul de dovleac, apoi adauga uleiul in fir subtire si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.06.2014, 11:27
la 20.06.2014, 11:34
la 20.06.2014, 11:43
Buna!
la 20.06.2014, 11:51
la 20.06.2014, 12:44
Va Multumesc!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking