Prajitura cu crema Delatte

Postat de delatte in Prajituri
22 Iul 2011 | 8544 vizualizari
Prajitura cu crema Delatte

Ingrediente

  • 4 foi de pandispan cu cacao
  • 300 ml frisca nebatuta indulcita (se poate folosi si neindulcita)
  • 397 g lapte condensat 1% grasime 
  • Optional o lingura miere

Mod de preparare

Frisca se bate dupa ce in prealabil a fost tinuta la frigider. Se adauga laptele condensat si se amesteca. Optional se poate adauga o lingura de miere (de preferabil in cazul in care ati folosit frisca neindulcita, pentru ca amestecul sa nu devina prea dulce). Crema obtinuta se tine la frigider ½ h. Foaia de pandispan se aseaza pe o tava. Peste ea se intinde uniform crema si deasupra acesteia foaia a 2-a. La fel se procedeaza si cu pandispanul ramas. Se pastreaza la frigider . Va recomandam sa o savurati alaturi de o cafea sau ciocolata calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema Delatte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura Carmen

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura Carmen

Blat: Cele 7 albusuri cu un praf de sare le-am mixat bine, apoi am adaugat 150 g zahar si am mixat pana am obtinut o bezea tare. Cele 4 oua impreuna cu 2 linguri de zahar si 2 linguri de lapte...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu fructe si mascarpone

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura cu fructe si mascarpone

Am folosit o tava cu dimensiuni de 36/24 cm, tapetata cu hartie de copt. Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine, pana am obtinut o spuma tare. Am topit untul si l-am lasat sa se raceasca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.07.2011, 00:24
arata bine... vreau
la 23.07.2011, 07:19
si mie! si mie!
la 23.07.2011, 09:04
buna
la 23.07.2011, 10:41
vin sa iau desertul
la 23.07.2011, 10:55
tocmai servesc cafeaua, asa ca merge bine o felie

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking