4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Pentru ca m-a invatat parintele sa micsorez pozele,am sa postez si reteta...
IngredienteFoi
Crema
Glazura
Mod de preparareFoile:Se amesteca toate ingredientele si se face o coca care se imparte in 3,se coc 3 foi pe fundul tavii. Nu mi-au iesit foarte mari foile. Crema:Laptele cu zaharul,cacaua si nuca se pun pe foc,sa de-a intr-un clocot. Se da de pe foc si se sfarama o foaie inauntru se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se adauga gemul sau dulceata,dupa preferinte,eu am avut gem de piersici galbene. Pentru ca n-am respectat cantitatile,adica am scapat mai mult lapte si nuca,mi-a iesit mai multa crema si am pus si deasupra foilor si apoi am adaugat glazura, adica albusurile cu zaharul,batute spuma pe baie de abur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ''Daria''" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Pungasa_Rogue
Blat 1: Se separa albusurile de galbenusuri. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma are cu un praf de sare si zaharul adaugat pe rand. Se mixeaza bine pana se obtine o spuma tare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul apoi se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|