Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai multPostat de Bucataras
Cum se prepara Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post: Începe prin a preîncălzi cuptorul la 190°C. Spală și taie roșiile mixte, ceapa roșie și...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum sa pregatesti Ouă vopsite natural - Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște Pentru a prepara ouăle vopsite, începe prin a fierbe ouăle timp de 15-20 de...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan: Tăiați pieptul de pui în cubulețe potrivite și puneți-le într-un castron. Adăugați ulei de măsline,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită Punem apa la fiert într-o oală mare și adăugăm un praf de sare. Când apa fierbe, adăugam pastele și le preparăm...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă: Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și...
Citeste continuareaAm preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai multPostat de bucatarasa
Cum se prepara Paste cu sos de rosii reteta clasica italiana, simpla si delicioasa Fierberea pastelor: Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata. Scurge-le...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Intr-un recipient mai inalt am pus crema de mascarpone, am adaugat smantana si laptele condensat si am mixat cateva minute, apoi am adaugat si jeleul si am mai mixat 1 min. Am luat 4 pahare de...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Jeleu si blaturile le-am pregatit cu o zi inainte. Jeleu : Am curatat capsunile de codite, le-am spalat sub jet de apa, apoi le-am pus in blender si le-am blenduit. Gelatina am pus-o la...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun: Unge 2 felii de pâine cu cremă de brânză, apoi așază deasupra fiecăreia câte o felie de cheddar,...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Mousse de ciocolata reteta celui mai fin si delicios desert Pregatirea ciocolatei: Rupe ciocolata in bucati mici si topeste-o pe baie de aburi (bain-marie) sau in cuptorul cu...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cardamomul este un condiment foarte apreciat, cunoscut pentru aroma sa intensa si distincta. Este folosit in diverse bucatarii din intreaga lume, in special in cele indiene si orientale....
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Condimentele sunt elemente esentiale in orice bucatarie, conferind mancarurilor aroma, culoare si complexitate. Ele pot transforma preparatele obisnuite in capodopere culinare si sunt folosite in...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Catina (Hippophae rhamnoides), cunoscuta si sub denumirea de „ginsengul romanesc” sau „fructul de aur”, este o planta cu numeroase beneficii si proprietati pentru sanatate....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|