Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate

Postat de ionix in Pui
3 Aug 2010 | 4683 vizualizari
Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate

e cel mai "Smecher" pui :)):))

Ingrediente

  • 1 pui mare si frumos
  • Cateva rosii cherry
  • 7-8 catei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei de masline
  •  Pentru alifie:
  • 2 linguri cu mustar
  • lingura mare cu unt moale
  • o lingurita oregano
  • Putina pudra de chilli
  • un varf de cutit cu sare

 

Mod de preparare

Toate ingredientele pentru „alifie” se pun intr-un bol si se amesteca bine, pana se inglobeaza toate ingredientele.

Puiul se spala bine bine si se curata de eventuale grasimi sau puf nedorit.

Ungem puiul cu „alifia” obtinuta, bagam putin si in el.

Rosiile cherry le spalam bine, curatam usturoiul si il spalam.

Introducem rosiile si usturoiul in pui.

Ungem tava cu uleiul de masline si asezam puiul uns.

Se da la cuptor, mai intai la foc mic pana se face puiul, d in cand in cand mai ungem puiul cu grasimea lasata de pui., apoi timp de 10-15 minute dam la foc mare pentru a se rumeni

Noi l-am servit cu cartofi fierti si mult mujdei. :D:D

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui toscan

Postat de anuta

Pui toscan

Pulpele dezosate spalate si zvantate,se subtiaza in partile mai goase apoi se sareaza,pipereaza si se dau cu un praf de legume deshidratate. Se fierb frunzele de spanac in apa cu sare cca 5...

Citeste continuarea

Musaca de cartofi cu varza si carne

Postat de AdrianUdrea

Musaca de cartofi cu varza si carne

Se incepe mai intai cu varza care se toaca si se lasa la desarat pentru 10-5 minute, in apa cat sa o acopere. Daca este prea acra, se mai schimba odata apa. Dupa acest interval, se caleste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2010, 18:41
Atunci vin si eu la un copanel
la 03.08.2010, 18:45
toata lumea vrea copanelul eu asa patesc si mananc mereu pieptul Laly, iti dau cu mare drag
la 03.08.2010, 18:56
Mie imi plac si aripile.
la 03.08.2010, 18:56
pai eu tot copanel vreau sa stii...super ce l-ai uns
la 03.08.2010, 19:11
De ce n-ai facut si tu puiul ala cu 4 picioare? Parca aia de la Avicola Bacau il inventasera.

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking