Pulpe cu piersici

Postat de Sidy in Pui
11 Sep 2010 | 4020 vizualizari
Pulpe cu piersici

Ingrediente

  • 4-6 pulpe de pui
  • 6 piersici mari
  • 4 cepe verzi
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 200 g orez
  • zeama de la o lamaie
  • 500 ml supa
  • 30 ml ulei
  • 50 g unt
  • 50 g zahar
  • sare
  • piper macinat
  • 2-3 cuisoare
  • un varf cutit scortisoara

Mod de preparare

Ceapa, rosiile si ardeiul se curata si se toaca marunt.
Pulpele se prajesc in ulei( eu le-am dat jos pielea ca este mai sanatos)pina se rumenesc frumos, apoi se scot afara din wok.
In uleiul ramas se caleste ceapa, rosiile si ardeiul.Cind sunt gata se adauga pulpele, zeama de la 1/2 lamaie si 400 ml supa, se condimenteaza cu sare, piper si cuisoare si se lasa sa fiarba 25 minute, acoperit.Peste carne se pune zaharul( optional) restul de zeama de lamaie si scortisoara si se lasa sa mai dea citeva clocote( 10 minute)La final se presara putin chimion ( chimin)macinat.
Piersicile spalate si taiate felii mai grosute se pun peste carne , se mai adauga restul de supa si se lasa sa fiarba acoperit.
Separat , orezul spalat se caleste in unt, se adauga 400 ml apa , sare  piper macinat si se lasa sa fiarba incet.
Pulpele se servesc cu garnitura de orez si piersici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu rosii si piersici (Reteta Video)

Postat de Ina75

Pui cu rosii si piersici (Reteta Video)

Incalzim cuptorul. Taiem piersicile si rosiile in felii cu grosimea de aproximativ 1 cm. Taiem carnea de pui in fasii groase de 2-3 cm. Punem 2 linguri cu ulei intr-un castron. Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.09.2010, 18:57
la 11.09.2010, 19:12
wow....nu am gustat niciodata combinatia asta..... sunt tare curioasa ce gust are....
la 11.09.2010, 19:30
pulpita si la mine
la 11.09.2010, 19:38
nu am testat inca ,dar niciodata nu e prea tarziu sant curioasa de gust,dar eu p bere si tu dai pulpele e bine
la 11.09.2010, 19:52
o combinatie foarte interesanta !Si cat de frumos le-ai prezentat !

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking