Pulpe de curcan cu orez si legume

Postat de panacris in Curcan
24 Mai 2012 | 6705 vizualizari
Pulpe de curcan cu orez si legume

Ingrediente

  • pulpe de curcan 4 bucati
  • legume congelate (mazare, pastai, ardei, morcov, cartofi) 400 g.,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml.
  • ciuperci congelate 300 g.,
  • orez 1 cana,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • apa,
  • vin alb demisec 200 ml.

Mod de preparare

Intr-o tava se aseaza legumele si ciupercile congelate. Deasupra se pun pulpele de curcan, se asezoneaza de sare, boia, piper si se stropeste cu putin ulei . Orezul curatat si spalat, se imprastie peste ingredientele din tava. Se toarna vinul si 300 ml. apa rece. Se pune la copt, neacoperit, in cuptorul preincis, cca. 30 de minute la foc moderat.

Se serveste fierbinte cu salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu orez si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada de curcan umpluta cu mazare, ardei si morcovi

Postat de oanapl

Rulada de curcan umpluta cu mazare, ardei si morcovi

Tai pieptul de curcan, astfel incat sa nu aiba o grosime mai mare de 1.5 cm si il bati cu ciocanul. (eu am taiat pieptul pe orizontala si am facut 2 rulade). Cu ajutorul unei pensule, aplici...

Citeste continuarea

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Postat de mirela0911

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Pieptul de curcan se spala, se sterge de apa si se taie in doua felii pe lungime. Se ia fiecare felie si se bate cu ciocanul de snitele nu foarte tare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.05.2012, 15:17
bun
la 24.05.2012, 15:18
foarte bune!
la 24.05.2012, 15:28
Buuuuuuuuuuuuuuuuun
la 24.05.2012, 15:55
bune,bune!
la 24.05.2012, 16:28

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking