Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor

Postat de pusikmea in Pui
3 Apr 2011 | 4941 vizualizari
Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor

am de cateva luni betele pentru frigarui si daca frigarui cu carne n-am apucat sa fac, am zis sa le folosesc totusi la ceva :)) asa ca am facut cartofii :D

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • nucsoara
  • 50 ml vin
  • 2 bete pentru frigarui

Mod de preparare

Spalam pulpele si cartofii.

Pulpele le lasam intregi, le crestam din loc in loc, apoi le condimentam dupa gust.

Cartofii ii taiem rondele nici prea groase, nici prea subtiri.

Ungem o tava termorezistenta cu ulei, punem pulpele si cartofii pe care i-am infipt in betele pentru frigarui, apoi i-am condimentat si pe ei dupa gust.

Dam la cuptorul preincalzit o ora la foc mediu, la jumatatea intervalului intoarcem atat carnea, cat si cartofii pe cealalta parte.

Dupa ce s-au facut cartofii si carnea, stropim totul cu vin si mai lasam inca 15 minute la cuptor.

Servim alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cacciatore

Postat de MotanLaOale

Pui cacciatore

Pulpele de pui se curata, se spala, se usuca si se presara cu boia, sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti si se scot. In acelasi ulei se...

Citeste continuarea

Aripioare cu legume picante, la cuptor

Postat de Constelatialeu

Aripioare cu legume picante, la cuptor

Mai intai spalam si uscam cu un servet aripoiarele, apoi le punem la rumenit in tigaia wok. cat timp se rumenesc aripioarele taiem ardeiul, ceapa si rosiile, le taiem mai grosolane asa, adica cum...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2011, 10:06
precis i-au placut lui andutzu eu tai pieptul de pui in bucatele si fac deasupra la aragaz
la 03.04.2011, 10:12
la 03.04.2011, 10:46
adica faci frigarui pe aragaz? si cum ies???
la 03.04.2011, 10:46
elena
la 03.04.2011, 11:35
bete am si eu de un an si ceva dar nu am facut nimic

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking