Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi

Postat de Sidy in Pui
24 Mai 2010 | 11737 vizualizari
Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 4 ficatei de pui
  • 100 g cascaval
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • 20 g unt
  • 600 g cartofi
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Pulpele spalate si scurse bine se dezoseaza.
Ficateii se spala, se taie in doua si se scurg bine, apoi se prajesc. Se scot pe o hartie absorbanta.
Cascavalul se taie betigase, la fel si ardeiul kapia.
Luam cate o bucata de pulpa, o asezonam, radem morcovul pe razatoarea cu gauri mici peste pulpa si asezam cate o bucata din ficatel, cascaval si ardei.Rulam pulpa si o prindem cu scobitoare.
Asezam pulpele umplute intru-un vas yenna uns cu unt , adaugam vinul si bucati de unt deasupra pulpelor asezonate.
Dam la cuptorul dinainte incalzit, pina se rumenesc frumos si capata o culoare aramie , apoi le intoarcem pe partea cealalta.
Cartofii curatati si taiati cuburi ii punem la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti, rasturman apa de pe ei, adaugam 2 linguri ulei de masline, ii punem pe foc 2 minute , adaugam patrunjelul verde tocat si ii amestecam prin miscarea oalei in sus si in jos.
Pulpele coapte le servim cu cartofii molcomi si cu salata verde.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui in sos de rosii si usturoi servit cu mamaliguta

Postat de Pungasa_Rogue

Piept de pui in sos de rosii si usturoi servit cu mamaliguta

Piept de pui in sos de rosii si usturoi: Pieptul de pui se taie cubulete, se spala si se da cu sare.  Se pune ulei intr-un wok, se adauga carnea, apoi aceasta se presara cu boiaua de...

Citeste continuarea

Tajine de pui cu masline

Postat de Satisfyyourcravings

Tajine de pui cu masline

Vasul pentru tajine se lasa la hidratat 1 noapte, daca se foloseste pentru prima oara sau 1 ora daca este folosit din cand in cand.  Ceapa se taie julienne, usturoiul se piseaza,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.05.2010, 09:32
5 furculition de la mine
la 24.05.2010, 09:34
super arata... am facut si eu de curand pulpe umplute cu ciuperci, dar cu ficatei si legume nu am incercat niciodata....
la 24.05.2010, 09:41
vreau si eu
la 24.05.2010, 10:21
minunate
la 24.05.2010, 10:31
5 furcu si felicitari,Sidy.......arata foarte bine...............

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking