Rasol alb de manzat pe pat de dovlecei

Postat de Bunica in Vita
29 Iul 2012 | 3904 vizualizari
Rasol alb de manzat pe pat de dovlecei

Rasol alb de vita cu dovlecei ....nu aveam mancare pentru pranz, dar aveam in congelator 400 g.de rasol si am tot stat sa ma gandesc ce pot pregati mai repede si .......am gasit....la deruta sa vad ce iese. A iesit ceva bun!

Ingrediente

  • 400 g. rasol alb de manzat
  • 1 dovlecel
  • 200ml. lapte
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sosul de iaurt:
  • 1 pahar mic de iaurt
  • marar
  • usturoi
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

    Am feliat rasolul in 4 bucati. L-am pus rasolul in lapte pentru 30min.

Intre timp am taiat dovlecelul cuburi.

Am pregatit o marinada din:ulei de masline, sare , piper, rozmarin si 3 catei de usturoi zdrobiti.

Rasolul alb l-am scos din lapte si l-am pus in marinada pregatita. L-am lasat la odihnit 30 min.

Tigaia Dry Cooker am pus-o pe foc.Am luat feliile de rasol si le-am pus in tigaie.Dupa 10 min. le-am intors si am pus dovlecelul. Am pus capacul si am lasat pe foc inca 10 min.

Asezarea farfuriei: patul de dovlecel,rasolul si sosul de iaurt.

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb de manzat pe pat de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (44)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Osso Buco a la Milaneze

Postat de panacris

Osso Buco a la Milaneze

Se asezonează bucățile de carne cu sare și piper, pe ambele părți,  apoi se dau prin făină, să nu fie făină  în exces, după care se așează pe o farfurie....

Citeste continuarea

Muschiulet marinat, sosuri si legume coapte

Postat de Lia1

Muschiulet marinat, sosuri si legume coapte

LEGUME COAPTE IN CUPTOR Speli legumele.  1. Pui la fiert sfecla si cartofii, in coaja. Cartofii daca nu sunt noi, mici si fragezi, cei de vreo 5-6cm ii scoti dupa vreo 20 minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.07.2012, 20:29
Bunnnn
la 29.07.2012, 20:30
bun bun
la 29.07.2012, 20:32
Bunaciune, vb lui Medi!
la 29.07.2012, 20:42
am mancat vinete ,acum nu mai pot sa cer si de asta
la 29.07.2012, 20:42
subscriu la bunaciune

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking