Rasol de pui (de tara)

Postat de Dya in Pui
17 Apr 2013 | 17049 vizualizari
Rasol de pui (de tara)

Ingrediente

  • un pui de tara
  • 4 cartofi
  • 4 morcovi
  • sare dupa gust (sau delikat)
  • optional: patrunjel si putin tarhon
  • usturoi sau hrean pentru servit

Mod de preparare

Dupa ce portionam puiul, il punem la fiert in 3-4 l de apa (fiind de tara, are nevoie de un timp mai mare de fierbere). Se spumuieste ori de cate ori este necesar. Adaugam cartofii si morcovii cand carnea este aproape fiarta. Potrivim de gust cu sare si lasam la foc mic inca 20-30 de minute, avand grija sa nu se sfarame cartofii.

Se serveste cu mujdei de usturoi sau hrean proaspat dat pe razatoare. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pui (de tara)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Retete similare

Pui cu mazare

Postat de nadea68

Pui cu mazare

Pregatim carnea de pui.O taiem ,o spalam si o punem la rumenit in tigaie cu putin ulei. Se rumeneste pe toate partile.Se taie ceapa marunt si se adauga la pui. Se caleste cateva minute.Se...

Citeste continuarea

Ostropel cu pulpe de pui

Postat de Pungasa_Rogue

Ostropel cu pulpe de pui

Se curata si se spala pulpele. Se dau cu sare si cu boia de ardei dulce. Se pun intr-o tigaie cu 200 ml apa la fiert si se acopera cu un capac. Daca apa scade si pulpele nu sunt fierte, se mai...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 18.04.2013, 06:45
la 18.04.2013, 06:50
tare fain arata
la 18.04.2013, 06:59
Bun.....
la 18.04.2013, 07:32
Yummy!
la 18.04.2013, 08:02
Minunat!,

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking