Rasol de vita

Postat de Brindusa in Vita
13 Mar 2010 | 9122 vizualizari
Rasol de vita

O mancare tocmai buna pentru o zi de duminica

Ingrediente

  • rasol de vita, 2 kg
  • 6 l de apa
  • 400 g morcov
  • 200 g ceapa
  • putina telina si patrunjel/pastarnac
  • 8 cartofi medii, cam de aceeasi marime.
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Spala rasolul de vita si pune-l intr-o oala mare cu apa. Da focul mare pana ce incepe sa fiarba, apoi redu focul, asfel incat fierberea sa se faca incet. Scoate spuma de cate ori este nevoie. Acopera cu un capac si lasa cam 3 ore, sau pana ce carnea e aproape fiarta.

Adauga morcovii, ceapa, telina, patrunjelul, sare, piper si fierbe pana ce sunt aproape facuti. Adauga cartofii si lasa pana ce fierb.

Din zeama rezultata poti face o supa a la grec ca aici sau o supa cu taietei/galusti.

Carnea serveste-o alaturi de cartofi si morcovi, cu hrean si unt

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Osso Buco la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital

Postat de miha

Osso Buco la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital

Am curatat legumele si le-am tocat cubulete. Am sters cu servetele de hartie feliile de rasol, apoi una dintre ele am tavalit-o prin faina. Am pregatit vasul aparatului Crock-Pot 4.7L Digital...

Citeste continuarea

Ciorba de rasol de vita, acrita cu varza murata

Postat de RODIMUR

Ciorba de rasol de vita, acrita cu varza murata

Rasolul se curăță de pielițe, se spală bine, ca să nu mai rămână așchii de oase și se pune la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se ridică spumă deasupra, se adună și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2010, 17:21
la 13.03.2010, 17:42
Daca ai sti cat ne place rasolul Exact asa fac si eu si neaparat cu hrean, delicios
la 13.03.2010, 17:57
oana, dupa cate vad ne cam asemanam la gusturi
la 13.03.2010, 21:05
la 13.03.2010, 21:42
Arata bineeee...

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking