Reteta simpla de ciorba de pui dreasa cu suc de rosii si leustean

Postat de AndreeaMaria in Ciorbe
9 Noi 2010 | 12636 vizualizari
Reteta simpla de ciorba de pui dreasa cu suc de rosii si leustean

Ne plac foarte mult ciorbele si pregatim saptamanal cel putin o varianta, insa reteta simpla de ciorba de pui dreasa cu suc de rosii si leustean e cea mai asteptata si apreciata dintre toate! O iubesc copiii, o iubim si noi, adultii si uneori, in functie de pofte, o dregem si cu smantana.

Ingrediente

Ingrediente Reteta simpla de ciorba de pui dreasa cu suc de rosii si leustean

  • 3 litri de apa
  • 4 bucati de pui (2 aripi si spatele taiat in 2 bucati)
  • un morcov
  • 3 cartofi mici (sau 2 mai mari) 
  • radacina de patrunjel
  • o ceapa mare
  • 1 ardei kapia
  • 350-400 ml suc de rosii
  • fidea de casa
  • o legatura de leustean sau patrunjel
  • o lingurita de knorr legume
  • o lingurita de sare

 

Mod de preparare

Preparare Reteta simpla de ciorba de pui dreasa cu suc de rosii si leustean

Carnea de pui se pune la fiert in 3 litri de apa si se ia spuma.

Cartofii ii taiati cubulete,morcovul si radacina de patrunjel le dati pe razatoarea mare,ceapa o tocati iar ardeiul il taiati in bucatele mici.

Dupa ce ati scos spuma,se adauga toate legumele; dupa ce s-au fiert se pune sucul de rosii si fideaua.

La sfarsit se adauga sare,patrunjelul/leusteanul tocat marunt,knorr si sare de lamaie.

Dintre ciorbele de pui ne mai place mult si ciorba radauteana cu piept de pui, dar si ciorba a la grec

Iar cand ne saturam de carne, ciorba acrisoara de legume a la grec e alegerea noastra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta simpla de ciorba de pui dreasa cu suc de rosii si leustean" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de dovlecei cu taitei lati

Postat de katty

Ciorba de dovlecei cu taitei lati

Curatam morcovul si il dam pe razatoarea mare. In uleiul incins punem morcovul ras, putina sare si il lasam la foc mic sa se inmoaie. Adaugam ceapa tocata fin, apoi ardeiul gras cubulete. Lasam...

Citeste continuarea

Ciorba cu taitei si praz

Postat de gurita_ta2005

Ciorba cu taitei si praz

Bucatiile de pui se clatesc si se pun in oala de ciorba la fiert. Ceapa se toaca marunt, pastarnacul se taie buctai mici iar morcovul se da pe razatoarea mare si se pun intr-o tigaie cu ulei de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2010, 21:46
priiiiiiiiiiiiiiiima.............buna aceasta ciorbica.................
la 09.11.2010, 21:47
si mie imi place
la 09.11.2010, 21:51
la 09.11.2010, 21:54
Andreea
la 09.11.2010, 22:00
5f

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking