Reteta simpla de fudulii de curcan la tigaie

Postat de silvi0ara in Mancaruri cu carne
10 Noi 2010 | 58710 vizualizari
Reteta simpla de fudulii de curcan la tigaie

Bai sa nu radeti de reteta mea,ca m-am chinuit mult sa castrez atatia curcani sa pot face aceasta reteta simpla de fudulii de curcan la tigaie. Ca si eu am facut ochii mari cand al meu sot a venit cu ele de la piata. Dar sa stiti ca au fost chiar delicioase. O sa mai incerc data viitoare sa le fac si la gratar.

Ingrediente

Ingrediente Reteta simpla de fudulii de curcan la tigaie

  • 500g fudulii de curcan
  • 3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri vin alb
  • sare si piper
  • 1 lingura unt

 

Mod de preparare

Preparare Reteta simpla de fudulii de curcan la tigaie

Mai intai curatam usor si cu grija fuduliile de pielita si le lasan 10 minute in apa rece cu putina sare si otet.Apoi le scurgem si le stergem bine cu un prospo de hartie,dar atentie ca sunt fragile.Intr-o tigaie punem untul si cei 3 catei de usturoi putin zdrobit,ii lasam sa se inmoie putin,doar pentru aroma,apoi in scotem din tigaie.Cad untul s-a topit,adaugam fuduliile,condimentam cu sare,piper si usturoi pudra,amestecam usor in ele sa nu le saramam,iar cand au capatat putin culoare aurie adaugam vinul,le mai lasam cat sa se evapore acloolul din vin si gat poti fi servite alaturi de ce garniture va place.Sunt delicioase.

Stiu ca iar strambati din nas, dar noua ne place foarte mult reteta de fudulii de porc trase la tigaie.

Fudulii de curcan pane trebuie sa incercati macar o data in viata!

Fudulii de curcan cu praz - arata tare bine, asa-i?

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta simpla de fudulii de curcan la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Naut facaluit

Postat de simona72

Naut facaluit

Nautul se pune in apa de seara pana dimineata. A doua zi se spala in mai multe ape si se pune la fiert. Cand bobul este fiert, se pune nautul in robotul de bucatarie si se paseaza bine boabele de...

Citeste continuarea

Chiftele cu susan

Postat de sufletista

Chiftele cu susan

Intr-un bol amestecam carnea cu ou, pesmet, condimente dupa gust si dam la rece 30 min. Cu mainele umede, formam chiftelutele, le asezam pe un tocator. Batem ouale cu un praf de sare. In...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.11.2010, 10:49
ce mari sunt.....hahaha.................mai rugat sa nu rad dar nu ma pot abtine........hahaha.
la 10.11.2010, 11:09
Curcan de ala cu pene sau curcan de ala de la politie? )
la 10.11.2010, 11:13
Miha,cred ca a fost de politie.
la 10.11.2010, 11:32
ce mai conteaza de care a fost saracu curcan daca a ramas fara samanta
la 10.11.2010, 11:41
io nu vreau d-astea, da las furcile Silvioara!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking