Risotto cu fenicul si conopida

Postat de laylalala in Aperitive / Garnituri
27 Mai 2010 | 4620 vizualizari
Risotto cu fenicul si conopida

Ingrediente

  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa mica, tocata marunt
  • 1 catel de usturoi, tocat marunt
  • ½ capatana de conopida, tocata mare
  • 1 bulb de fenicul, injumatatit si ras
  • 300 gr orez arborio
  • 250 ml vin alb
  • 1L zeama de supa de legume, fierbinte
  • o mana de patrunjel tocat

Mod de preparare

Topeste untul intr-o tigaie, apoi caleste ceapa si usturoiul.Adauga condopida si feniculul ras si caleste-le 2-3 minute.
Adauga orezul si prajeste-l putin, amestecandu-l pentru a fi acoperit cu unt.Toarna in tigaie vinul alb si lasa-l pana cand orezul il va absorbi.Apoi toarna, pe rand, cate 250 ml zeama de supa de legume, lasand-o sa fiarba pana cand toata va fi absorbita de orez.Asezoneaza totul dupa gust, adauga patrunjelul tocat, amesteca si serveste-l cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu fenicul si conopida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (0)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chicken fingers

Postat de caroline

Chicken fingers

Mix-ul de condimente folosit contine: rozmarin, salvie, dafin, usturoi, oregano, patrunjel, busuioc. Pieptul de pui il taiem in doua. Il dezosam si indepartam toata partea grasa si...

Citeste continuarea

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Postat de panacris

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Prazul și ardeiul se curăță, se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei de măsline, asezonat cu sare și piper proaspăt măcinat, neacoperit, la foc iute cca. 5 minute,...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking