Rulada de foietaj cu curcan

Postat de laylalala in Curcan
10 Ian 2011 | 7186 vizualizari
Rulada de foietaj cu curcan

Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • 400 gr aluat foitaj
  • 200 gr crema de branza cu verdeata
  • 100 gr parmesan ras
  • 100 gr Cheddar ras
  • 1 ou
  • 400 gr rosii cherry coapte, injumatatite
  • ulei de masline cu aroma de lamaie

Mod de preparare

1. Incinge cuptorul la 180˚C.

2. Taie pieptul de curcan in jumatate apoi unge jumatatile cu 2-3 linguri ulei de masline.Pentru umplutura, amesteca crema de branza cu parmesan, Cheddar si ou. Inglobeaza rosiile cherry, amestecand usor.

3. Taie foaia de aluat in jumatate apoi unge jumatatile cu umplutura. Aseaza intr-un capat, nu prea aproape de margine, pieptul de pui si ruleaza. Unge cele doua rulade cu ou batut. Da-le la copt 1h – 1h 20 minute pana cand carnea s-a patruns.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de foietaj cu curcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada cu ficat de curcan

Postat de mamaieelena

Rulada cu ficat de curcan

Ficatul se taie bucati ceva mai mici ,se spala si se pune intr-o sita la scurs. Legumele se curata si se toaca julienne, ceapa, morcovul, telina, ardeiul si se pun in uleiul incins din wok. Se...

Citeste continuarea

Rulada cu ciuperci si sunca

Postat de nadina73

Rulada cu ciuperci si sunca

Se intinde foaia putin cu sucitorul Ciupercile se curata si se toaca cu tot cu piciorusele de la ciuperci apoi se calesc intr-o tigaie cu putin ulei si cu ceapa tocata,sare si piper,se lasa sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.01.2011, 08:14
Chiar deosebita! Ai fost tare harnicuta uite ce mult si bun ai gatit! Numai delicatese!
la 10.01.2011, 08:35
bun bun
la 10.01.2011, 09:44
la 10.01.2011, 12:12
la 10.01.2011, 12:32
asa fac eu deobicei de sarbatori...mai multe

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking