Rulada de pui in manta de bacon

Postat de Maria68 in Aperitive / Garnituri
25 Ian 2012 | 5352 vizualizari
Rulada de pui in manta de bacon

Ingrediente

  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi
  • 1 gogosar verde
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita mustar
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare,
  • piper
  • 4 fileuri de pui
  • 8 felii bacon
  • 4-8 frunzulite salvie
  • 8-10 rosii cherry

Mod de preparare

Se rad morcovii si ceapa.Se toaca usturoiul. Gogosarul se taie rondele. Ingredientele pregatite se amesteca intr-un castron cu zahar, mustar, 1 lingura suc de lamaie si ulei de masline; se sareaza si se pipereaza.

Se incinge cuptorul la 200 grade, se stropesc feliile de carne cu 2 linguri suc de lamaie si se pipereaza. Pe fiecare file se aseaza cate 2 frunze de salvie si se infasoara in 2 felii de bacon

Legumele marinate se aseaza intr-o forma termorezistenta; deasupra se aseaza carnea si se coace la cuptor cca. 20 min. Apoi pe langa pui se aseaza rosiile cherry. Se pipereaza si se mai coace la cuptor cca. 5-10 min.

Se poate servi alaturi de cartofi la cuptor!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui in manta de bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piure in trei culori

Postat de CameliaComan

Piure in trei culori

Curatam cartofii albi, cartofii mov si morcovii de coaja. Ii spalam bine. Fierbem aceste legume separat. Intre timp, punem laptele intr-o craticioara impreuna cu untul taiat cubulete. Il lasam...

Citeste continuarea

Aperitiv cheesecake cu branza cu mucegai, nuci si chutney de ceapa rosie

Postat de Bucataras

Aperitiv cheesecake cu branza cu mucegai, nuci si chutney de ceapa rosie

Preincalzeste cuptorul la 150 grade C.  Prajeste nucile intr-o tigaie sau pune-le la cuptor pana se rumenesc usor.  Intre timp tapeteaza forma de copt cu foile de placinta unse pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2012, 17:59
parca-i simt mirosul
la 25.01.2012, 18:47
bun bun
la 25.01.2012, 19:17
bun rau de tot
la 25.01.2012, 19:23
Ina. Te inebuneste ...ce arome se raspandesc prin bucatarie
la 25.01.2012, 19:24
MotanLaOale. E bun de tot

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking