Rulouri de curcan cu cartofi la cuptor

Postat de lilik in Curcan
24 Ian 2011 | 6552 vizualizari
Rulouri de curcan cu cartofi la cuptor

sunt delicioase..

Ingrediente

  • 5 felii pulpa de curcan
  • 5 feliute de sunca
  • 5 feliute de branza tip Hochland
  • 1 felie de paine tare
  • 1-2 linguri parmezan
  • patrunjel verde
  • sare ,piper
  • 5 cartofi
  • rozmarin
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pregatim o umplutura din felia de paine maruntita(pesmet),parmezan,sare,piper,patrunjel verde tocat foarte marunt si punem ulei de masline pana nu se mai faramiteaza.

Punem pe masa de lucru cate o felie de carne pe care vom pune o felie de sunca,una de branza si deasupra punem putin din compozitia obtinuta,apoi rulam si asa pt fiecare bucata in parte.

Curatam cartofii si ii taiem cubulete apoi punem rulourile intr-o tava si imprejurul lor cartofii,presaram sare,punem putin ulei,rozmarin si dam la cuptorul incins la 180° timp de circa 35-40 de minute(cam pana cand sunt gata cartofii),intorcand rulourile la jumatatea timpului.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de curcan cu ciuperci si bacon, gratinat

Postat de rocsi_1612

Piept de curcan cu ciuperci si bacon, gratinat

Spalati bucatile de curcan, le stergeti bine cu niste servetele. Le puneti intr-un bol, presarati sare, piper, boia dulce, cimbrisor si o lingura ulei de rapita. Amestecati bine, lasati pieptul...

Citeste continuarea

Friptura de curcan cu sos de rodii

Postat de Oana

Friptura de curcan cu sos de rodii

Pune uleiul intr-o tigaie si lasa-l sa se incinga bine. Condimenteaza pieptul de curcan cu sare si piper, apoi rumeneste-l in tigaie, pe ambele parti. Adauga vinul si lasa pe foc pana incepe sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2011, 17:25
yummi
la 24.01.2011, 17:29
Dana
la 24.01.2011, 17:30
ce bun si ce bn arata
la 24.01.2011, 17:32
Multumes frumos Kamy
la 24.01.2011, 17:41
gustoase

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking