Rulouri de curcan cu cartofi la cuptor

Postat de lilik in Curcan
24 Ian 2011 | 6553 vizualizari
Rulouri de curcan cu cartofi la cuptor

sunt delicioase..

Ingrediente

  • 5 felii pulpa de curcan
  • 5 feliute de sunca
  • 5 feliute de branza tip Hochland
  • 1 felie de paine tare
  • 1-2 linguri parmezan
  • patrunjel verde
  • sare ,piper
  • 5 cartofi
  • rozmarin
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pregatim o umplutura din felia de paine maruntita(pesmet),parmezan,sare,piper,patrunjel verde tocat foarte marunt si punem ulei de masline pana nu se mai faramiteaza.

Punem pe masa de lucru cate o felie de carne pe care vom pune o felie de sunca,una de branza si deasupra punem putin din compozitia obtinuta,apoi rulam si asa pt fiecare bucata in parte.

Curatam cartofii si ii taiem cubulete apoi punem rulourile intr-o tava si imprejurul lor cartofii,presaram sare,punem putin ulei,rozmarin si dam la cuptorul incins la 180° timp de circa 35-40 de minute(cam pana cand sunt gata cartofii),intorcand rulourile la jumatatea timpului.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de curcan la grill

Postat de Irina

Piept de curcan la grill

Am taiat o bucata de hartie pentru copt, pe care am pus cateva crengute de cimbru, sare si boabe de piper. Eu am folosit piper rosu. Deasupra am asezat medalioanele de curcan, crestate din loc...

Citeste continuarea

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Postat de oanapl

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Pentru a frăgezi carnea, o pui în saramură. Prepari saramura din apă rece în care dizolvi sare de bucătărie: câte 1 linguriță cu vârf de sare la fiecare 250...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2011, 17:25
yummi
la 24.01.2011, 17:29
Dana
la 24.01.2011, 17:30
ce bun si ce bn arata
la 24.01.2011, 17:32
Multumes frumos Kamy
la 24.01.2011, 17:41
gustoase

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking