Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel

Postat de panacris in Vita
25 Apr 2012 | 3056 vizualizari
Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel

Ingrediente

  • muschi de vitel 500 g.,
  • sunca de pui 50 g.,
  • sparanghel 500g.,
  • garnitura de ciuperci, vezi reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/garnitura-de-ciuperci-32430.html,
  • vin alb demisec 200 ml.

Mod de preparare

Sparanghelul se curata si se pune la fiert, cca. 20 de minute, in apa clocotita cu un praf de sare si o lingura de zahar. Muschiul de vitel se taie felii subtiri, se subtiaza cu ciocanul de snitzele. Se pune o felie de sunca, o bucata de sparanghel fiert, se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare.

Se incinge tigaia Doubleta, se rumenesc rapid rulourile pe toate partile, se adauga vinul si se lasa la fiert acoperit, etans, cca. 15 minute. Se adauga restul de sparanghel taiat bucatele si garnitura de ciuperci preparata inainte. Se asezoneaza de sare, se acopera si se mai lasa la fiert acoperit cca. 15 minute pana se intrepatrund gusturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpa de vita in sos

Postat de Dya

Pulpa de vita in sos

Curatam carnea de pielita, o spalam in apa rece pana ce ramane curata si o punem la fiert atat cat este necesar. O scurgem apoi de apa si o trecem printr-un jet de apa fierbinte pentru a elimina...

Citeste continuarea

Friptura de vitel sub crusta cu cartofi la cuptor

Postat de simona72

Friptura de vitel sub crusta cu cartofi la cuptor

Se taie carnea de vitel astfel incit sa se formeze o felie groasa. Punem o folie alimentara peste ea si o batem usor cu ciocanul de snitele pt a o mai intinde putin. Condimentam carnea cu sare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2012, 10:33
Foarte bine arata asa rulate!
la 25.04.2012, 10:39
mmm.. ce bine arata
la 25.04.2012, 10:40
excelente.
la 25.04.2012, 11:12
Yamiiii ce bunatateeeee!!!
la 25.04.2012, 14:16
imi place

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking