Rulouri "imbracate"

Postat de diaconta in Pui
30 Oct 2010 | 5409 vizualizari
Rulouri "imbracate"

Doar eu puteam sa le zic asa ...da' chiar nu stiu cum sa le "strig".

Ingrediente

  • 300 gr Carne tocata de pui
  • 4 felii piept de pui
  • 7 felii de sunca
  • 250 gr cascaval
  • 1 morcov fiert
  • bacon felii
  • condimente pentru pui
  • piper
  • usturoi
  • 2 oua
  • pesmet
  • verdeata

   

Mod de preparare

Se condimenteaza carnea de pui.La cea tocata se mai adauga putin piper si usturoi.

Cascavalul si morcovul se taie fasii lungi.

Pe felia de sunca se aseaza doua bucati de cascaval si o felie de morcov,se face un rulou care se "imbraca" in carne tocata.

Se bat cele doua oua si pe o farfurie se pune pesmet.Rulourile obtinute se trec prin ou,pesmet si iarasi prin ou.

La fel procedam si cu bucatile de piept de pui.

Le asezam frumusel intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Deasupra presaram cazcaval razuit pe razatoare cu gauri mari.

Doua dintre feliile de piept de pui le-am infasurat in bacon.

Se pun in cuptorul incins la 180 de grade pentru 40 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri "imbracate"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Papricas de pui in vasul Zepter

Postat de bylaura

Papricas de pui in vasul Zepter

Am folosit de la un pui aripile, pulpele si pieptul pe care le-am dezosat. Se pune vasul Zepter pe foc cu o picatura de ulei si asteptam sa se incinga bine pana la jumatatea zonei de culoare...

Citeste continuarea

Pui cacciatore

Postat de MotanLaOale

Pui cacciatore

Pulpele de pui se curata, se spala, se usuca si se presara cu boia, sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti si se scot. In acelasi ulei se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2010, 23:12
Dupa miros am venit la masa
la 30.10.2010, 23:15
asa departe a ajuns??
la 30.10.2010, 23:21
mai draga dia dar ai gospodarit azi nu gluma
la 30.10.2010, 23:22
asa-i Rocsi desi am promis ca nu mai fac
la 30.10.2010, 23:45
Doar eu puteam sa le zic asa@nu mai bine le ziceai dezbracate?.........pune cateva deoparte ca sosesc si eu..............

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking