Ingrediente
- 4 cartofi mari
- 1 morcovi
- 1 /2telina
- 1 radacina pastarnac
- 1 piept de pui
- 200gr gogosari in otet
- sare, piper
- pentru maioneza
- 2 oua
- 1 lingura mustar
- ~250gr ulei
- 1 lamaie
- -400-500 gr ciuperci marinate
Mod de preparare
Se spala legumele, se curata de coaja si se pun la fiert in oala sub presiune impreuna cu carnea timp de 30 de minute.
Intre timp facem maioneza din1 galbenus fiert si 1 crud. Se amesteca bine intr-o directie, adaugand treptat uleiul si, cand e aprope gata, mustarul si zeama de la lamaie.
Dupa ce s-au racit, legumele se taie cubulete. Peste ele se adauga gogosarii si ciurcile taiate cubulete, sare si piper, apoi punem maioneza si se amesteca foarte bine.
Se aseaza intr-un platou si se decoreaza dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf cu ciupecute marinate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|