Salata boeuf cu piept de pui in sos de portocale

Postat de danielaR in Pui
22 Sep 2014 | 3384 vizualizari
Salata boeuf cu piept de pui in sos de portocale

am auzit de multe ori de pieptul de pui in sos de portocale dar niciodata nu am probat..acum pot sa zic ca e delicios..

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 1 kilogram de portocale
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 5 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1/2 conserva de mazare
  • 200 gr sunca
  • 3-4 castraveti murati sau in otet
  • maioneza

Mod de preparare

Pt salata de boeuf punem la fiert cartofii cu morcovii. Dupa ce se fierb si se racesc de taie dupa preferinta de mare. Adaugam mazarea si sunca taiata tot patratele, la fel si castravetii. Adaugam maioneza si potrivim de sare si piper.

Incepem sa pregatim pieptul de pui si sosul. Punem intr-o tigaie o lingura de ulei de masline, adaugam pieptul de pui taiat si lasam sa se friga putin. Stoarcem portocalele si le adaugam peste pieptul de pui. Potrivim de sare si piper si adaugam si busuiocul. Lasam totul sa fiarba pana ramane foarte putin lichid.

Mie mi-a placut combinatia. Va sfatuiesc sa o incercati si voi 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf cu piept de pui in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ostropel de pui

Postat de licurici_lra

Ostropel de pui

Pulpele se taie pe jumatate, se pun pe foc cu 2 linguri de ulei si 3 de apa, se pune capacul si se lasa pana se patrund bine, adaugand din cand in cand apa. Se rumesc pe ambele parti, apoi se...

Citeste continuarea

Pui shanghai cu sos de ardei copt

Postat de Oana

Pui shanghai cu sos de ardei copt

Se prepara mai intai sosul. Ardeiul capia se coace in cuptor sau pe plita, apoi se presara cu sare si se acopera cu un capac si se lasa 10 minute sa se odihneasca. Se curata apoi de coaja si de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.09.2014, 22:50
la 22.09.2014, 23:46
la 23.09.2014, 07:07
foarte buna
la 23.09.2014, 09:26
la 23.09.2014, 12:47

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking