Salata calda de cartofi cu dorada la grill

Postat de Oana in Peste
18 Ian 2014 | 4096 vizualizari
Salata calda de cartofi cu dorada la grill

Salata de cartofi, senzationala, a la Jamie Oliver. Absolut potrivita pentru peste.

Ingrediente

  • 4 cartofi maricei fierti in coaja
  • 4 linguri cu capere
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare de mare
  • piper proaspat rasnit
  • o legatura mica de marar verde

Mod de preparare

Cartofii se spala bine si se fierb in coaja. Se curata cat sunt calzi si se taie felii mai groase.

Cat timp se fierb cartofii, se prepara dressingul. Intr-un castron incapator se amesteca zeama de lamaie cu uleiul, caperele, sare si piper. Se pun cartofii fierbinti in sos si se amesteca bine. Se tine acoperita 10 minute, apoi se adauga mararul tocat fin.

Cat timp am pregatit salata de cartofi, pe grill sfaraiau doradele presarate cu praf de sare, o minunatie de peste!

Am servit pestele cu salata de cartofi si salata fresh cu aroma de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de cartofi cu dorada la grill" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700

Postat de mihaelar63

Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700

Dorada intreaga se despica, se curata in interior si exterior. Eu am taiat dorada aproximativ in doua pentru ca mi-a fost teama ca daca o las intreaga nu se va patrunde cat este...

Citeste continuarea

Chiftelute din peste

Postat de Ksenya

Chiftelute din peste

  Pestele il decongelam si-l filetam, scoatem carnea de pe oase inlaturam pielea, inca odata verificam atent de oase. Va rezulta 700 g de file.  Painea o rupem bucatele si o punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.01.2014, 22:35
la 18.01.2014, 22:36
Ador dorada!!
la 18.01.2014, 22:36
buna mancare
la 18.01.2014, 22:56
buna buna
la 18.01.2014, 23:30
imi place

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking