Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai multPostat de Bucataras
Cum se prepară Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid Topește untul într-o tigaie, adăugând boia iute și fulgi de chilli. Lasă-l...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola Toacă mărunt ciupercile, apoi usturoiul și ceapa. Într-o tigaie încinsă, adaugă puțin ulei de măsline...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola: Curăță și feliază ceapa întreagă. Pregătește o tavă tapetata cu hârtie de...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci: Spală și taie conopida în bucăți mici. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce Începeți prepararea sosului bechamel: Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu. Adăugați făina...
Citeste continuareaAcest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai multPostat de robert_badica
Ouăle se mixează cu praful de sare şi cu zahărul până când îşi dublează volumul. Se adaugă laptele şi uleiul, iar apoi făina cernută şi amestecată cu praful de copt. Se omogenizează bine cu o spatulă de silicon. Compoziţia se toarnă într-o tavă cu dimensiunile de 35/20 cm, tapetată cu hârtie de copt. Se pun deasupra vişinile fără...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire Pregatirea aluatului: Intr-un bol mare, bate ouale impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana cand se...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta Pregatirea cojilor: Amestecare: Intr-un bol mare, amesteca faina, zaharul si sarea. Adauga untul si amesteca pana...
Citeste continuareaPostat de privatelaura
Cum se prepara Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa: Se curata cartofii de coaja, apoi se spala si se taie cuburi marisoare. Cartofii noi...
Citeste continuareaPostat de Caty
Iata cum se prepara Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor Spalam visinele, le punem la scurs in strecuratoare, le scoatem samburii si le punem intr-un vas, in straturi. Unul de...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola: Condimentează mușchiul de vită cu sare și piper. Prăjește-l pe ambele părți, într-o tigaie încinsă cu...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Sosul de roșii este un ingredient esențial în multe bucătării din întreaga lume, fiind baza multor preparate delicioase precum paste, pizza și tocănițe. Aromat, versatil și...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Galbiorii (Cantharellus cibarius) sunt printre cele mai apreciate ciuperci comestibile, fiind cunoscute pentru aroma lor distincta si textura placuta. Denumiti si „chanterelles” in...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
O noutate a ultimei ediții a RoWine, la care au participat 23 producători italieni de top, reuniți sub denumirea de Gustul Italiei, un brand dezvoltat de ICE- Agenția Italiană de Comerț...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|