Salata Santos Silva

Postat de mihaelar63 in Salate
14 Iun 2013 | 3662 vizualizari
Salata  Santos Silva

Ce mi-a placut salata aceasta cand am servit la un local in Cluj !!! Mi-am propus sa o prepar si eu , La restaurant la ingrediente era inclus si avocado , sincer eu nu prea l-am vazut . Este o salata inedita plina de culoare .

Ingrediente

  • 500 gr piept pui
  • sare
  • oregano
  • 2 portocale
  • 1 grepfruit rosu
  • 1 lamaie -zeama
  • 1 salata verde
  • 100 gr cascaval
  • 100 ml sirop zmeura
  • 50 ml ulei masline
  • 1 lingurita praf ghimbir
  • sare [ optional ]

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii se condimenteaza cu oregano si sare si se prajeste .

Se decojesc citricile si se taie cubulete .

Salata se spala si se taie fasii .

Siropul de zmeura se amesteca cu ulei , sare ,zeama lamaie si praf de ghimbir .

Pe fundul farfuriei de servit se pune sosul de zmeura , se continua cu salata verde , citricele si la sfarsit pieptul de pui .

Razuiti in final fasii subtiri de cascaval .[ am folosit curatatorul de legume primit de la Bucataras-Iepuras :)))]

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Santos Silva" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata nicoise

Postat de Irina

Salata nicoise

Am spalat bine cartofii si i-am pus intr-un vas Zepter. I-am acoperit cu apa, am pus capacul si am pus vasul pe foc. Cand acul indicator a ajuns la finalul zonei verzi am oprit focul. ...

Citeste continuarea

Salata Nicoise

Postat de Corina33

Salata Nicoise

Se condimenteaza file-urile de peste si se prajesc in putin ulei pe ambele parti cateva minute pana se rumenesc. Se scot pe hartie absorbanta si se lasa la racit. Ouale se fierb 3-4 minute in apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.06.2013, 14:57
ce culori frumoase
la 14.06.2013, 14:57
Buna
la 14.06.2013, 14:57
la 14.06.2013, 14:57
Rapida si gustoasa!
la 14.06.2013, 15:04
ce de culori. Cred ca e tare buna

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking