Saramura de crap

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
27 Iun 2010 | 5260 vizualizari
Saramura de crap

Saptamana trecuta am servit la un restaurant saramura de crap . Cum nu am bucatarisit niciodata asa ceva si am ,, gasit '' crap oglinda mi-am indeplinit aceasta dorinta mai veche !!!! Fara falsa modestie , sustin ca saramura mea a iesit de 10 ori mai buna decat oricare alta , barbatu-mio repeta intruna ,, ce buna e '' .!!!

Ingrediente

  • 1 crap oglinda proaspat [ 1.5kg]
  • ulei
  • sare [ de mare grunjuroasa ]
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 4 ardei iuti
  • 4 catei usturoi
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 l supa legume
  • otet

Mod de preparare

  1. pestele se curata , se portioneaza, se sareaza, se unge cu putin ulei si se prajeste pe gril pana prinde crusta si o frumoasa culoare aurie l [langa el coaceti si rosiile si ardeii ]
  2. supa de legume se infierbanta si se pune in ea usturoiul pisat sare, otet dupa gust , ceapa rosie curatata si  taiata feliute , verdeturile tocate;,rosiile, ardeii copti se decojesc si se taie cuburi adaugandu-se de asemenea la saramura .
  3. pestele se pune in  compozitia de mai sus  sa se imbibe cu  aromele saramurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Saramura de peste cu legume coapte

Postat de Constelatialeu

Saramura de peste cu legume coapte

Mai intai se pregateste gratarul, cand lemnele au ars si s-au transformat intr-un jar incandescent, se asaza o tava gaurita sau o tabla. Se lasa sa se incinga, apoi se asaza o folie de aluminiu se...

Citeste continuarea

Saramura de crap a la Sulina

Postat de Ksenya

Saramura de crap a la Sulina

  Crapul se spala, se curata de solzi, se fileteaza, se scot oasele cu ajutorul unei pensete, se sareaza si se adauga piper si o lingura de votca, se lasa la marinat de cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.06.2010, 22:59
immmm, arata demential
la 27.06.2010, 23:02
multumesc
daca s-ar putea teleporta ti-as trimite cu drag , mai am 2 bucati + vinul alb , curat , din productie proprie
la 27.06.2010, 23:06
hmmmmmm.
la 27.06.2010, 23:12
la 27.06.2010, 23:12
ai mai bagat putin si la cuptor dupa ce ai adaugat saramura peste pestele rumenit?

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking