4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Pentru ca azi 21 noiembrie a fost Intrarea Maicii Domnului in Biserica este o sarbatoare cu dezlegare le peste,asa ca am pregatit o saramura cu mamaliguta.............nebunie nu alta ,reteta este preluata de aici cu putine modificari http://www.bucataras.ro/retete/1393/saramura-de-crap.html,multumesc mult Oana,pup
Ingrediente
Mod de preparareSe spala bine bucatile de peste, se condimeteaza bine cu sare ,piper si se prajesc pe gratar. La fel se prajeste si dovlecelul taiat feliute,rosiile ,ceapa,ardeiul pe ambele parti. Se pregateste o supa din legume sau delikat Se pun legumele in supa,se adauga usturoiul pisat Pt a evita unele reclamatii la masa am preferat sa triturez putin legumele,dupa care le-am pus in supa de legume,la care am adaugat si pestele prajit pe gratar si putin otet. Se lasa sa fiarba 10 minute dupa care se pune patrunjel verde si saramura e gata Am servit cu mamaliguta ..................nebunie Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de Crap (by Oana)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de mihaelar63
Pestele spalat si curatat se portioneaza in trei bucati. Tamponati pestele de excesul de umiditate cu ajutorul servetelor de hartie . Dati pestele condimentat cu sare si piper...
Citeste continuareaPostat de gicuta69
Pestele curatat, spalat si uscat cu servetele de hartie il taiem in bucati potrivite. Il presaram cu sare pe interior si exterior si il lasam asa cel putin 30 de minute, dupa care il vom praji...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|