Ingrediente
- Aluat:
- 700 gr faina
- jumatate cub drojdie (10 gr)
- sare
- 1 ou
- 3 linguri ricotta
- 50 gr unt(margarina)
- Umplutura:
- ricotta 3 linguri
- sunca presata 50 gr
- 2 linguri parmezano ras sau cascaval.
- susan
Mod de preparare
Pentru inceput pregatim un aluat: intr-un vas punem faina cu ricotta, untul bucati si oul. In 2 linguri de apa dizolvam drojdia si o adaugam peste ingrediente amestecam bine si framantam un aluat. Il lasam cateva minute, dupa care il impartim in doua.
Partea 1: -pregatim saratelele ,intindem o foaie rotunda ,deasupra presuram susan si o taiem in fasii de 1 cm le invartim usor si le punem in tava .Le dam la cuptor pentru 10 minute la 200 °
Partea 2: Cu aluatul ramas intindem o foaie ,deasupra presuram susan. Intr-un vas amestecam ricotta cu sunca si parmezanul dupa care le intindem deasupra ,rulam bine si taim in bucati de 2 cm fiecare le intoarcem si le punem in tava .Le dam la cuptor pentru 20 de minute la 200°.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu susan si melcusori aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (27)
|