Saratele cu susan si melcusori aperitiv

Postat de Adele in Aperitive / Garnituri
26 Mai 2014 | 4614 vizualizari
Saratele cu susan si melcusori aperitiv

Cu toate ca afara sunt peste 30 de grade m-am incumetat sa folosesc cuptorul si sa pregatesc o mica gustare piticilor mei :)

Ingrediente

  • Aluat:
  • 700 gr faina
  • jumatate cub drojdie (10 gr)
  • sare
  • 1 ou
  • 3 linguri ricotta
  • 50 gr unt(margarina)
  • Umplutura:
  • ricotta 3 linguri
  • sunca presata 50 gr
  • 2 linguri parmezano ras sau cascaval.
  • susan

Mod de preparare

Pentru inceput pregatim un aluat: intr-un vas punem faina cu ricotta, untul bucati si oul. In 2 linguri de apa dizolvam drojdia si o adaugam peste ingrediente amestecam bine si framantam un aluat. Il lasam cateva minute, dupa care il impartim in doua.

Partea 1: -pregatim saratelele ,intindem o foaie rotunda ,deasupra presuram susan si o taiem in fasii de 1 cm le invartim usor si le punem in tava .Le dam la cuptor pentru 10 minute la 200 °

Partea 2: Cu aluatul ramas intindem o foaie ,deasupra presuram susan. Intr-un vas amestecam ricotta cu sunca si parmezanul dupa care le intindem deasupra ,rulam bine si taim in bucati de 2 cm fiecare le intoarcem si le punem in tava .Le dam la cuptor pentru 20 de minute la 200°.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu susan si melcusori aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Biscuiti aperitiv cu jumari

Postat de merisor67

Biscuiti aperitiv cu jumari

Jumarile se trec prin robot si se amesteca mai intai cu ouale si condimentele apoi cu kefirul si la final cu faina amestecata cu garantul pentru aluaturi dospite. Am mai specificat si in alte...

Citeste continuarea

Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata

Postat de Pungasa_Rogue

Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata

Formarea nucilor: Se amesteca toate ingredientele pana ce se formeaza un aluat tare, dar putin lipicios.  Se unge fora de nuci cu ulei si se pune la incins la flacara aragazului....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.05.2014, 20:49
Vreau si eu saratele
la 26.05.2014, 20:51
Rocsi cu ceea mai mare placere
la 26.05.2014, 21:05
la 26.05.2014, 21:09
Motan
la 26.05.2014, 21:14
ce bun e

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking