Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de broccoli crocant cu parmezan la cuptor Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Spălați și curățați broccoli-ul. Tăiați-l în...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iată cum se prepară Rețeta de ciorbă de lobodă cu ștevie: Toate legumele se toacă în cubulețe. Într-o cratiță pentru ciorbă, se încinge uleiul de floarea...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de tacos cu pui si guacamole: Pentru guacamole, curățați avocado-ul și tăiați-l sau zdrobiți-l într-un bol. Tăiați roșia și ceapa roșie în...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa: Prăjiți feliile de pâine într-o tigaie sau pe grătar până când devin ușor crocante și...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta desert rapid cu miere si nuci: Preîncălziți cuptorul la 180°C. Rulați foile de plăcintă, taiați-le în felii groase și puneți-le pe o...
Citeste continuareaAm preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multPostat de Ksenya
Crapul se spala, se curata de solzi, se fileteaza, se scot oasele cu ajutorul unei pensete, se sareaza si se adauga piper si o lingura de votca, se lasa la marinat de cu seara inante de preparare sau minim 2 ore. Se incinge gratarul, se pune bucata de crap pe gratar, se tine cate 5 minute pe ambele parti (10 minute). Tot atunci se pun pe gratar rosiile,...
Citeste continuareaPostat de caroline
Incepem prin prepararea blatului , separand albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le frecam cu cele 30 ml ulei si 30 ml apa. Albusurile le batem spuma cu un vârf de sare .Adaugam...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa Curata si decongeleaza crevetii, daca este necesar, si scurge-i bine de apa. Indeparteaza coaja si vena neagra de pe spatele...
Citeste continuareaPostat de miha
Cum se prepara Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina: Foi: Ouale se mixeaza cu zaharul, pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga...
Citeste continuareaPostat de privatelaura
Cum se prepara Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post: Cu o seara inainte, am pus fasolea la hidratat in apa cu 1 lgta bicarbonat de sodiu. A doua...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post Se pune la fiert apă cu sare, într-o oală suficient de mare pentru a cuprinde conopida. Se curăță...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Choux à la crème , cunoscut și sub numele de profiterol, este un desert clasic francez constând în choux (gogoșele) umplute cu cremă de vanilie sau alte creme...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Sparanghelul, supranumit "Hrana regilor", esteo legumă gustoasă care are o istorie bogată și este apreciat pentru gustul său distinct și valoarea sa nutritivă. Este...
Citeste continuareaPostat de Stella29
Materiale sigure pentru gatit: Alegeti tigai fabricate din materiale sigure, cum ar fi otelul inoxidabil (inoxul), fonta emailata, ceramica sau titanul, care sunt non-toxice si nu elibereaza...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|