Snitzel din piept de pui marinat in iaurt

Postat de epurasha2bb in Pui
17 Dec 2010 | 9116 vizualizari
Snitzel din piept de pui marinat in iaurt

foarte foarte bune

Ingrediente

  • 1 pahar de iaurt simplu cam de 100 g ,
  • 1 piept de pui,
  • sare,
  • piper,
  • 2 oua, 
  • 4 graunti de usturoi sau o jumatate de lingurita de praf de usturoi,
  • vreo 10  linguri de faina ca sa avem in ce tavali si  desigur ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Am spalat carnea, am taiat felii, le-am, batut usor.Le-am dat prin iaurt si le-am pus intr-un vas cu feliute de usturoi peste si printre ele si desigur cu piper deasupra, tot de la kotanyi din rasnita.Apoi dupa vreo ora de odihnit in iaurtel, le scoatem si le dam prin faina, apoi prin ou batut, apoi iar prin faina si dam si un praf de sare.Prajim in ulei incins, scoatem , scurgem si servim caldute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitzel din piept de pui marinat in iaurt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Friptura de pui cu cartofi si sos de usturoi

Postat de mirela0911

Friptura de pui cu cartofi si sos de usturoi

Bucatile de carne se spala si se usuca prin tamponare cu prosoape de hartie.  Separat se amesteca uleiul cu condimentele apoi se toarna peste bucatile de carne. Se maseaza bine bucatile de...

Citeste continuarea

Pui cu lamaie

Postat de Irina

Pui cu lamaie

Am incalzit cuptorul la 200 grade. Am curatat si spalat bine puiul, dupa care am separat pulpele, aripioarele, pieptul l-am taiat in jumatate pe lungime. Spatele l-am pus deoparte pentru o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.12.2010, 09:15
vin prima
la 17.12.2010, 09:26
si eu si eu ..... bune bune
la 17.12.2010, 09:36
buna ideea cu iaurtul!
la 17.12.2010, 09:39
cred ca e tare fraged si bun
la 17.12.2010, 09:53
@Giuliana mersi si ai primul pupic!

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking