Ingrediente
- 1/2 kg spanac proaspat
- sare, piper
- 2 linguri de faina
- 3 catei de usturoi
- ulei
- lapte (cat curpinde, aproximativ 1 cana)
- 2 oua
Mod de preparare
- Alegem spanacul si il spalam bine. Eu am avut spanac in punga de la supermarket, gata ales si spalat. Il punem in apa la fiert. Se fierbe doar 3-5 minute si se strecoara. Il tocam marunt cu cutitul.
- In cratita punem uleiul cu usturoiul pisat la calit si adaugam apoi faina. Prajim doar putin, pana capata o culoare si punem putin lapte rece, amestecand continuu cu un tel. Adaugam spanacul si restul de lapte. Punem sare, piper alb si amestecam mereu pana devine ca o crema.
- Separat prajim oua si servim impreuna cu spanacul
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac crema cu ochi de ou" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|