Rulada picanta cu nuca si ardei iute
Postat de diaconta
Am condimentat carnea,am adaugat pesmetul,oul,verdeata,usturoiul pisat si pâinea ,pe care am înmuiat-o în apa calduta,am stors-o si am farâmitat-o. Am omogenizat...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareSe spala spanacul, se curata de codite si se opareste in apa cu sare, apoi se strecoara. Se pune la incins o lingura de ulei in care se prajeste orezul, se stinge cu 2 cani de apa si se lasa sa fiarba. Se toaca spanacul si se caleste in uleiul ramas. Faina se desface in lapte, mararul se toaca marunt. Se amesteca toate peste spanac: lapte,sare,piper,marar si se mai lasa pe foc un sfert de ora. Se intalneste spanacul cu orezul fiert si smantana si se dau toate la cuptor pentru inca un sfert de ora. Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac de Sighisoara" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de diaconta
Am condimentat carnea,am adaugat pesmetul,oul,verdeata,usturoiul pisat si pâinea ,pe care am înmuiat-o în apa calduta,am stors-o si am farâmitat-o. Am omogenizat...
Citeste continuareaPostat de xana
Fierbem cartofii cu tot cu coaja. Sunt mai buni cei rosii ca nu se zdrobesc prea usor. Ii curatam si ii taiem in cubulete. Ceapa si usturoiul taiate pestisori si chorizo in felii le punem...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|