Spuma de ardei capia rosu by Laura Calder

Postat de silvi0ara in Aperitive / Garnituri
26 Ian 2011 | 6164 vizualizari
Spuma de ardei capia rosu by Laura Calder

Reteta asta este a Laurei Calder,am vazut-o la tv.si am zis sa o incerc si eu.Este tare buna si perfecta ca si aperitiv sau impreuna cu o salata.

Ingrediente

  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 4 ardei capia rosu copti si taiati
  • 500ml supa de pui sau vita
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 plicuri gelatina pudra
  • 400g smantana
  • sare si piper

 

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se pune la calit intr-o cratita cu putin ulei.Se adauga restul condimentelor,apoi se toarna jumatate din cantitatea de supa si se lasa la foc sa fiarba pana scade toata zeama.Intre timp lasam gelatina la inmuiat in restul de supa.Cand zeama s-a evaporat ,se pune totul in blender si se mixeaza bine pana devine o pasta Compozitia astfel rezultata se strecoara printr-o sita deasa ca sa nu avem cumva coji si pasta sa fie cat mai fina..Apoi se adauga gelatina si se lasa sa se recesca putin,dupa care incorporam smantana.Se toarna compozitia intr-o forma  rotunda si se lasa la frigider pana a doua zi.Se poate servi ca si aperitiv sau impreuna cu o salata greceasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de ardei capia rosu by Laura Calder" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta cu piersici si jambon

Postat de sufletista

Aperitiv tarta cu piersici si jambon

Aluatul dezghetat peste noapte in frigider, il intindem usor cu facaletul si il impartim in cate mini tarte vrem. Eu am facut o tarta mare si 4 mici. Crestam un chenar in jur aluatului fara...

Citeste continuarea

Placinta foietaj cu branza sarata

Postat de RuxyRux

Placinta foietaj cu branza sarata

Pentru aluat va recomand aceasta reteta minunata :) http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html Avem nevoie de o bucata( din cele doua care rezulta dupa prepararea retetei)....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2011, 15:39
super interesant si ce forma frumoasa ai
la 26.01.2011, 15:40
la 26.01.2011, 15:56
la 26.01.2011, 16:08
la 26.01.2011, 16:23
interesanta...vazand titlul ma asteptam sa aiba culoare rosie..acum inteleg ca de la supa a iesit galbena

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking