Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
17 Aug 2010 | 25406 vizualizari
Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman

Este inspiratie dupa retete lui RIVKA insa eu am pus si sunca de curcan,este grozavahttp://www.bucataras.ro/retete/4580/sufleu-de-conopida-cu-pesmet-si-cascaval.html e retat lui rivka

Ingrediente

  • 1/2 conopida(am zis ca era gigant si de acea am pus jumatate)
  • 50 g unt
  • 4 linguri de pesmet fin
  • 4 oua
  • 200 cascaval
  • 100mozzarella
  • 300 smantana
  • 200-250 sunca  de curcan am pus eu
  • patrunjel verde decor
  • pasta de tomate 1 lingura pt decor
  • smantana pt servit sau iurt natural

Mod de preparare

Se desface conopida buchetele si se fierbe

Se unge vasul roman bine cu unt apoi se pun si bucatele de unt dupa care se presara pesmetul ,se pune  conopida ,se presara cascaval apoi se pune sunca taiata cubulete mici si bucatele de unt si din nou cascaval.

Se bat ouale cu smantana  iar la final se pune 100 g mozzarela in ouale batute.

Se toarna compozitia cu oua peste conopida se orneaza cu pasta de tomate (optional)se da vasul la cuptor pentru 30 minute la 180 grade si eventul la final dati putin mai tare daca nu s-a rumenit destul

Cand se scote se presara patrunjel verde(optional)

Se serveste cu iaurt natural sau daca doriti samantana, simplu sau cu carnita,dar e grozav fara, asa simplu

Rivka e grozav de bun multumesc de reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (38)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele de dovlecei cu parmezan si susan

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de dovlecei cu parmezan si susan

Dovlecelul se curata de coaja, se curata de seminte si se da pe razatoarea mare, se presara sare si se lasa deoparte. Dupa cateva minute se stoarce compozitia de dovlecel, de zeama lasata, se...

Citeste continuarea

Oua scotiene

Postat de merisor67

Oua scotiene

Fierbem ouale pentru 10 minute, in apa cu putina sare si putin otet(pentru a nu se sparge), dupa care scurgem apa, le crapam usor si le scufundam in apa rece. Tocam carnea impreuna cu usturoiul...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 17.08.2010, 19:59
rivka te astept la masa,stiu ca iti place conopidafetele va astept la masa pe toate e calda
la 17.08.2010, 21:11
frumos
la 17.08.2010, 21:12
rocsi frumos, dar nu vrei?nici conopida nu iti place? mofturoaso ce esti
la 17.08.2010, 21:14
nu mi place..am dat furci dar nu pap..dar nu e bai ..bine k am de und alege..cea mai mofturoasa sa stii
la 17.08.2010, 21:22
deci ai dat furcica sa avem cu ce mannca nu?nu de lata dar eu nu am tacamurii acasamultumesc iubita

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking