Supa asiatica LopFras

Postat de LopFras in Supe/Ciorbe
8 Ian 2010 | 6870 vizualizari
Supa asiatica LopFras

O supa rapida si detul de gustoasa de inspiratie orientala. E si dulce si picanta, un gust interesant. Merge foarte bine intr-o seara friguroasa, dar si cand simti ca te "paste" raceala.

Ingrediente

  • o jumatate de piept de pui taiat fideluta
  • un morcov mediu
  • cam 10 bucati ananas din conserva
  • un pachetel de taietei cu ou (din supele prefabricate gel Rollton)
  • apa
  • condimente: ienibahar maruntit, piper negru, boia de ardei iute, condimente asiatice, curry sau orice condimente picante
  • 10 grame sos de soia
  • 10 grame otet balsamic

Mod de preparare

Fierbeti pieptul de pui cu morcovul in apa cam 15 minute. Condimentati si adaugati sosul de soia si otetul balsamic. Adaugati bucatile de ananas si mai dati un clocot. In boluri puneti taiteii. Turnati supa. Se serveste fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa asiatica LopFras" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon

Postat de merisor67

Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon

Punem intr-un vas, apa la fiert. Curatam si tocam legumele cubulete, iar cand apa incepe sa fiarba le adaugam in vas(mai putin ardeiul). Adaugam si putina sare si acoperim vasul, lasand supa...

Citeste continuarea

Ciorba/supa din carne de ied

Postat de panacris

Ciorba/supa din carne de ied

Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 60 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. După ce s-a fiert se scot...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2010, 01:21
arata minunat si mie imi plac aceste noedels dar recunosc ca nu am facut niciodata le cumpar gata la plic, instant desi cred ca acesti taitei luati separat se pot dizolva in orice bulion de supa cu carne chiar m-am gandit odatata sa-mi achizitionez un sac intreg de paste de astea ....
la 09.01.2010, 14:25
nu am mancat asa ceva niciodata dar cred ca o sa imi placa.....in privinta pastelor instan nu cred ca o sa mai pot manca vre-o tata am mancat prea multe din astea cand eram studenta
la 09.01.2010, 15:57
Rivka si Luminita, multumesc pentru comentarii. Pastele gen noodles din supele instant sunt foarte bune atunci cand nu este timp de fiert paste. Va doresc o seara buna! Lop
la 09.01.2010, 16:06
legumele nu se fierb pina se inmoaie nu? trebuie sa fie un pic crocante
la 10.01.2010, 05:31
Bucataras, da ai dreptate, legumele sunt fierte foarte putin, consistenta lor trebuie sa fie cat crocanta. Lop

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking