Supa caldo verde

Postat de cristeena20 in Supe
20 Apr 2013 | 5795 vizualizari
Supa caldo verde

Inca o reteta de supa tipic portugheza, cremoasa si buna.Varza folosita se cheama varza portugheza si are un gust diferit de varza in capatana.

Ingrediente

  • 4 frunze de varza portugheza
  • 4 cartofi
  • jumate curgette (dovlecel )
  • 1/2 ceapa
  • ulei de masline
  • 1 bucata carnat afumat
  • sare, piper

Mod de preparare

- Intr-o oala punem la calit ceapa taiata cuburi mari, 2 catei de usturoi, cartofii si doclecelul  curatate si taiate cuburi. Turnam apa cat sa acopere (apa sa fie fierbinte). Dregem cu sare si lasam sa fiarba. Adaugam in oala si un carnat intreg.

- Intre timp spalam frunzele de varza si le  taiem fin de tot, fidea.

- Cand legumele sunt ff bine fierte  le pasam cu robotul, sa deivna o supa crema mai alba. Gustam de sare. Carnatul intreg se scoate inaitne de a face supa crema si punem deoparte.

- Dam din nou la foc supa si adaugam varza taiata fidea. Dupa cca 10 minute (cand varza e fiarta adaugam carnatul taiat feliute subtiri) si stingem. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa caldo verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de rosii cu ardei copti si galuste

Postat de merisor67

Supa de rosii cu ardei copti si galuste

Incepem prin a curata si spala bine legumele. Pentru rosii, am pus 1/2 l apa la fiert, iar cand a atins punctul de fierbere am scufundat rosiile in ea pentru cateva minute, apoi le-am scos si...

Citeste continuarea

Supa de pui cu galuste imperiale

Postat de Dya

Supa de pui cu galuste imperiale

Curatam copanelele si pipotele si le punem la fiert in 4 l de apa de rece. Adunam spuma ce se formeaza pe parcurs si cand sunt pe jumatate fierte adaugam legumele tocate/feliate. Le lasam sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2013, 16:28
buna supica!
la 20.04.2013, 16:31
suna bine cu ce ai pus acolo
la 20.04.2013, 16:42
la 20.04.2013, 17:04
la 20.04.2013, 17:19
cred ca e gustoasa

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking