supa creme de legume cu stelline

Postat de luminita20_2006 in Supe
12 Noi 2009 | 6518 vizualizari
supa creme de legume cu stelline

ieri am facut o supa crema...si va pot spune ca a iesit nemaipomenita....pana acum nu pasam legumele...dar am zis sa incerc si de acum incolo asa o sa fac...e o supica usoara care e pe gustul oricui

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 cartof
  • 1/4 telina
  • 200 ml suc de rosii
  • stelini
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • delicat
  • busuioc
  • ulei de masline

Mod de preparare

Legumele se curata se taie bucati potrivite . Intr-o oala se pune ulei de masline se pun legumele si se "ametesc" un pic, apoi se pun apa ~2 l. si se lasa sa fiarba. Cand sunt gata se paseaza, eu am folosit un blender. Apoi se pune din nou la fiert, se condimenteza si se pun stelini( acestea fierb~ 10 min), se adauga si busuiocul( eu nu am avut verde si am folosit uscat...). Cand sunt gata stelini se ia de pe foc. Se serveste cu patrunjel si ulei de masline.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "supa creme de legume cu stelline" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa crema Du Barry

Postat de ctlina

Supa crema Du Barry

Se curata, se spală și se taie marunt prazul . Conopida se curată și se desface in buchete potrivite. Rezevam cateva vârfuri mici. Punem la calit in unt...

Citeste continuarea

Supa crema de legume cu bacon crocant

Postat de merisor67

Supa crema de legume cu bacon crocant

Spălăm bine roșiile și le opărim în apă clocotită cu puțină sare, apoi le lăsăm să se tempereze și le curățăm. Curățăm restul legumelor și le tocăm cuburi. Punem uleiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2009, 16:33
eu sunt in perioada supelor acum, nus ce m-a apucat, dar as manca non-stop. Cred e tare buna asta facuta de tine
la 01.12.2009, 11:48
este f buna

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking