Ingrediente
- o ceapa
- un morcov
- un patrunjel radacina
- un cartof
- un os de porc
- 4 oua
- gris
- ulei
- sare
- boia
- piper
- frunze de patrunjel
- frunze de telina
Mod de preparare
ceapa, morcovul, patrunjelulsi cartoful se curata , se taie cubulete si se calesc in ulei
osul se opareste in apa fierbinte , apa aceasta se arunca .
se adauga osul peste legume se complecteaza cu apa si se lasa la fiert cam 40 min
ouale se bat spuma cu putina sare , se presara gris si se amesteca pana ajung de consistenta unei smantani mai groase .
din compozitia de gris se formeaza cu ajutorul lingurii galuste care se fierb in supa .
se pune bulionul , boia , sare , piper dupa gust .
se serveste presarata cu frunze de patrunjel si /sau telina .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|