Supa de zarzavaturi

Postat de deliciousflavours in Supe/Ciorbe
27 Noi 2011 | 15384 vizualizari
Supa de zarzavaturi

Astazi va prezint o supa nu doar sanatoasa ci si foarte gustoasa... Sa aveti o Duminica frumoasa!

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac  
  • 1 felie telina  
  • ½ gulie
  • ¼ varza alba/rosie
  •  3-4 buchetele broccoli  
  • 1 ardei 1 rosie decojita
  • 1 ceapa mica  
  • 2-3 linguri bulion
  • patrunjel tocat
  • sare, piper    

Mod de preparare

Tocam marunt ceapa si o punem la calit in putin ulei de masline. Taiem cubulete mici toate legumele (morcovii, radacina de patrunjel, pastarnacul, telina, gulia, ardeiul, rosia), iar varza o taiem felii ca pentru salata. Le adaugam pe toate, mai putin rosia si broccoli, la ceapa calita si mai lasam la foc mic 3-4 minute. Dupa acest timp punem si rosia si broccoli, adaugam apa, sare sau vegeta, acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic. Cand sunt fierte toate, punem bulionul, mai condimentam cu sare sau vegeta daca e cazul si piper. La sfarsit  presaram patrunjel tocat marunt.

 

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de zarzavaturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema din zarzavaturi

Postat de panacris

Supa crema din zarzavaturi

Zarzavaturile se curăță, apoi se taie grosier și se pun la fiert în  cca. 2000 ml apă rece, cca. 25 de minute la foc mediu, neacoperit. După ce s-au fiert, se asezonează de sare...

Citeste continuarea

Supa imperiala de curcan

Postat de Sylvia

Supa imperiala de curcan

 Preparare : se fierbe carnea si legumele pentru supa, eu le-am fiert in oala sub presiune timp de 30 de minute de cand am inchis supapa.  Intre timp pregatim galuscutele mixand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2011, 13:22
vin la o portie
la 27.11.2011, 13:49
vai ce pofta mi-ai facut! o prezentare super .
la 27.11.2011, 13:49
Si mie mi-ai facut o pofta de neimaginat
la 27.11.2011, 14:16
ce de culori..... buna mai e....
la 27.11.2011, 14:23
Foarte buna ideea! Astazi cred ca o supa de zarzavaturi fac si eu

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking