Ingrediente
- 500 gr rasol de vaca
- 4 morcovi
- o ceapa
- un ardei gras
- 1 radacina patrunjel
- 1 bucata telina mai mica
- 200 gr. melcisori (paste fainoase marunte pentru supe ciorbe)
- sare
- piper
Mod de preparare
Rasolul se spala si se portioneaza.
Se pune la fiert in apa cu sare.
Dupa primul clocot se spumeaza (se inlatura spuma).
Cam dupa ce a fiert carnea cca. 30 de minute, se adauga zarzavaturile curatate şi ceapa intreaga.
Supa se strecoara, dupa ce a fiert carnea.
Se pune zeama din nou la fiert si se adauga melcisorii, se mai lasa sa fiarba cca. 5 minute dupa primul clocot.
La servire se pune cate o bucata de carne si zarzavat dupa gust (Legumele fierte nu sunt pe placul tuturor!).
Pofta buna! Merita sa preparati aceasta reteta usoara de supa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa clara de rasol de vaca cu melcisori!" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|