Tarhon in otet - pentru iarna si nu numai

Postat de alinutzika in Conserve
19 Iul 2011 | 11497 vizualizari
Tarhon in otet  - pentru iarna si nu numai

Este foarte gustos la ciorbe, friptura, tocanite sau la oua umplute (vezi reteta mea de oua umplute cu tarhon).

Ingrediente

  • tarhon
  • otet

Mod de preparare

Se spala tarhonul si se aleg de pe tulpina doar frunzele.Inarmati-va cu putina rabdare, pentru ca faza aceasta o sa va ia ceva timp..:)) Daca vreti, il puteti taia marunt. Se pune intr-un borcan, mai inghesuit, si se adauga otet, pana il acopera. Se sigileaza borcanul.

Are un gust mult mai aromat decat tarhonul uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet - pentru iarna si nu numai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocana de fasole verde pentru iarna

Postat de merisor67

Tocana de fasole verde pentru iarna

Spalam si curatam bine toate legumele, apoi le tocam marunt. Fasolea verde o tocam mai marisoara, dupa ce i-am inlaturat capetele, bineinteles. Asezam vasul cu uleiul pe foc, iar cand uleiul...

Citeste continuarea

Sos de legume pentru iarna

Postat de rocsi_1612

Sos de legume pentru iarna

Intr-o oala punem niste apa la fiert. Spalam rosiile si cand apa din oala incepe sa clocoteasca, dam drumul rosiior si le lasam cam 2 minute la oparit. Le scoatem cu o paleta, le punem intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2011, 16:37
la 19.07.2011, 16:45
la 19.07.2011, 17:06
nu am pus niciodata,de fiecare data am luat din mag la pliculete si folosesc foarte rar
la 19.07.2011, 19:59
Si eu pun an de an...nu ratez caci tare mult imi place
la 19.07.2011, 20:04
Interesant...

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking